TUI autovakantie Normandië

Categorieën: Autovakanties, TUI

TUI autovakantie Normandië: de fantastische streek in Frankrijk

TUI autovakantie Bretagne: vele mensen linken de regio Normandië in Frankrijk aan de Tweede Wereldoorlog door de gebeurtenissen van D-day, maar deze Franse streek biedt ook heel wat diverse bezienswaardigheden, fantastische natuurgebieden, prachtige krijtrotsen, brede zandstranden en nog veel meer! Normandië is een buitengewone regio binnen Frankrijk en is de beste vakantiebestemming voor mensen die gebeten zijn door cultuur. Is dit toch niet je favoriete bestemming? Bekijk dan zeker onze andere autovakanties en thema’s

Kies je voor een TUI autovakantie in Normandië? Bij TUI kan je alle bestemmingen vinden binnen Normandië en alle opties bekijken!

TUI autovakantie Normandië: De bekendste bezienswaardigheden die je gezien moet hebben

In de Franse regio Normandië valt er voor iedereen wat te beleven. Bekijk hieronder de spectaculairste bezienswaardigheden en laat je verrassen door de diverse regio!

Haven van Honfleur

De Haven van Honfleur is een charmante en gezellige havenstad, een rustige omgeving en volgens vele toeristen zelfs de mooiste haven van heel Frankrijk. Het is zeker aan te raden om deze plaats te bezoeken. Je kan er bijvoorbeeld genieten van musea, ateliers en kunst. Deze haven dient ook als vissershaven. Het is een van de populaire bestemmingen binnen deze regio. Het is ook makkelijk te bereiken met de auto via de Pont van Normandië. Bij Citytrip.be vind je alle informatie over de mooiste haven in Normandië.

TUI autovakantie Normandië - Haven van Honfleur

Normandy American Cemetery  

Vlak bij Omaha Beach, langs de kust van Normandië, ligt een begraafplaats waar in totaal 9387 Amerikaanse troepen begraven liggen. Deze invasiestranden zijn onderdeel van D-day, een van de belangrijkste momenten van de Tweede Wereldoorlog en zorgen voor indrukwekkende beelden waar je een buitengewoon gevoel van krijgt.  

TUI autovakantie Normandië - Normandy American Cemetery

Mont Saint-Michel

Mont Saint-Michel is een van de populairste en indrukwekkendste bezienswaardigheden. Het is een sprookjesachtig dorpje, gelegen aan de kust, waar je veel activiteiten kan doen. In Mont Saint-Michel kan je de abdij bezichtigen, verschillende musea bezoeken, winkelen of met je reisgezelschap door de gezellige steegjes wandelen. Het is een van de mooiste bestemmingen in heel Frankrijk.

Mont Saint-Michel - Normandië

Witte krijtrotsen van Normandië

De kust van Normandië staat bekend om haar unieke hoge krijtrotsen. Gelegen aan de Noordoostelijke kust, tussen Luc-sur-Mer en Trouville-sur-Mer, vind je de bijzondere witte kliffen die je gratis kan gaan bezoeken. Na het bezoek aan de bijzondere kliffen kan je in het westen ook uitwaaien op verschillende stranden. De stranden zijn de moeite waard om te bezoeken omwille van de verschillende activiteiten die je er kan doen. Bij Reisroutes.nl vind je 10 fantastische bezienswaardigheden die je kan bezoeken tijdens je bezoek aan het Étretat, de rotsen gelegen aan de Noordzee. 

Naast deze 4 bezienswaardigheden vind je bij Reisroutes.nl alle 25 populaire bezienswaardigheden voor een autovakantie. Normandië is een ultieme vakantiebestemming voor mensen die interesse tonen in de kunst- en cultuurwereld. Je hebt er een groot aanbod aan activiteiten, waardoor je TUI autovakantie naar Normandië een onvergetelijke ervaring zal worden. 

Krijtrotsen - Normandië

De geweldige accommodaties bij TUI autovakantie Bretagne, laat jezelf verrassen 

Wil je een vakantie boeken naar Normandië? Kijk dan zeker even naar de mogelijkheden op de TUI website. Ze bieden vakanties aan naar Normandië, inclusief de buitengewone accommodaties zoals vakantiehuizen, campings, hotels en vakantieparken.

TUI Last minutes: de beste kortingen vindt je bij ons

Zin in vakantie met hoge kortingen bij TUI? De reisorganisatie heeft veel vakantiebestemmingen, aanbiedingen en voordelen tegen de laagste en scherpste prijs!

LEESINSPIRATIE

Korting Allcamps over Allcamps kortingscode en couponsVakanties zijn

​Alles wat je moet weten voor je reis

In augustus 2022 bezochten we Bologna en ontdekten