Costa

Categorieën: Cruises

Costa Cruises

Costa is één van de grootste cruisemaatschappijen van Europa en heeft een grote en gevarieerde keuze aan vaarschema’s. Het verblijf aan boord is een onvergetelijke ervaring door de unieke vakantiestijl van Costa die zich kenmerkt door de service, gezelligheid, Italiaanse sfeer en de vele faciliteiten aan boord.

Een heel schip ligt voor je klaar: comfortabele kajuiten, fitness- en wellnessruimtes, bars en restaurants, en bovendien elke avond muzikaal entertainment en verschillende thema avonden. Het amusement is voor alle leeftijden, zowel aan boord als aan land, en elke dag kan je kiezen hoe je je het best ontspant; met anderen, alleen of met de gehele familie!

Waarom kiezen voor Costa Cruises:

  • Met de kinderen op cruise
  • Grote resort schepen met eindeloze faciliteiten
  • Lekkere Italiaanse keuken
  • Noorse Fjorden
  • Vertrek uit Amsterdam met kleinere schepen, vaak langere routes om volop van de natuurpracht te kunnen genieten en dieper de fjorden in te kunnen varen.

Caraïben

Zeg de Belgische winter vaarwel en ontsnap samen met Costa naar de Caraïbische zon! Heel de winter lang brengen zij je aan interessante tarieven naar de mooiste eilandjes in de Caraïben en Antillen.

Baltische Staten

Met 2 volle dagen Sint-Petersburg in de Baltische Staten route heb je volop de tijd om deze unieke stad te bezoeken. Ook in Stockholm kan je met 2 overnights de tijd nemen om de Zweedse sfeer op te snuiven en te kuieren in de prachtige oude binnenstad.

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Croisieurope“Een unieke 'savoir faire' sinds 1976"De Franse rederij