Holland America Line

Categorieën: Cruises

Holland America Line

“A Signature of Excellence”

Holland America Line is niet zoals de naam het laat vermoeden een Nederlandse rederij, maar zoals de meeste andere grote rederijen een Amerikaanse cruiserederij.

Vanaf het moment dat je aan boord stapt op één van de middelgrote schepen van deze rederij, zal je onmiddellijk het typisch Holland America Line gevoel krijgen. Met bijna één bemanningslid per twee gasten, wordt een elegante, bekroonde service aangeboden die hoort bij een klassieke cruise. Op deze schepen kan je genieten van ruime teakhouten dekken, panoramische uitzichten, vele ruime privéveranda's en grote passagiershutten. Op alle schepen zijn recent de Signature of Excellence verbeteringen doorgevoerd in de passagiershutten en de openbare ruimtes.

Ga aan boord van een Holland America Line schip voor een ontdekkingsreis met elegante verfijnde maaltijden en verrijkende activiteiten, geniet van een tijdloze cruise, geperfectioneerd voor een nieuwe generatie.

Waarom kiezen voor Holland America Line:

  • Sterke band met Nederland:  er is altijd een Nederlandstalige host aanwezig.
  • Elegante, bekroonde service.
  • Geniet van verfijnde maaltijden en verrijkende activiteiten aan boord en tijdens de excursies.

Alaska

Al meer dan 70 jaar vaart Holland America Line doorheen Alaska en dat merk je meteen.  Cruisen door de Inside Passage, een landprogramma toevoegen in Denali National Park of een ontdekkingsreis doorheen de wilden grensgebieden van Yukon, werkelijk alles is mogelijk.  

Noorse Fjorden

Reis naar het hart van de fjorden, waar watervallen de omringende kliffen sieren en charmante dorpjes opduiken op de meest onverwachte locaties.

Middellandse Zee

Geniet ten volle van lange aanlegtijden in Taormina of Dubrovnik, kuier langs de kanalen in Venetië of geniet van een glaasje ouzo in Kerkyra, de Middellandse Zee blijft steeds verrasssen.

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Croisieurope“Een unieke 'savoir faire' sinds 1976"De Franse rederij