MSC Cruises

Categorieën: Cruises

MSC Cruises

Een verfijnde stijl en ontvangst, volgens de beste Italiaanse tradities, dàt is MSC Cruises. Deze cruiserederij is volledig in Italiaanse handen, de sfeer aan boord is zeer vlot en informeel. Ze staan garant voor een aangename en zorgeloze reis.

Een elegant decor, hedendaags design en stevige materialen, zoals marmer, Swarovski kristal en walnoothout, zijn de kenmerken van de 12 schepen.

Uiteraard ligt de klemtoon op de Italiaanse keuken, met regionale specialiteiten en home-made producten zoals brood, ijs en pizza's. Deze worden aangevuld door à la carte restaurants: Japans, Tex-Mex, Chinees, ...

Aan boord van een MSC schip valt er altijd iets te beleven: theater met Broadway shows, casino's, discotheek, optredens van bands, bibliotheek, F1 simulator, 4D bioscoop, aquapark, ...

Op deze schepen is alles aanwezig om je te laten verwennen: Balinese massages, sauna, Turkse baden, bubbelbaden, lichaamsbehandelingen, aromatherapie en kapsalon. Wil je het liever wat sportiever dan kan je gebruik maken van de fitness faciliteiten, yoga, tennis, basketbal, squash, shuffleboard of joggen op het bovendek.

Waarom kiezen voor MSC Cruises:

  • Met de hele familie op cruise
  • Recente vloot
  • Geanimeerde sfeer aan boord

Middellandse Zee

Het gloednieuwe schip van MSC, de MSC Grandiosa, vaart de hele zomer naar klassieke havens als Napels, Messina en Valletta. Vertrekken kan in Barcelona, Marseille of Genua, dit betekent veel vertrekdata en veel vluchtmogelijkheden.

Caraïben

Vaar gedurende de koude Belgische winter naar de zon met één van de meest recente schepen van MSC, de MSC Seaside. Deze overwintert in Miami en vaart van daar uit naar de meest idyllische Caraïbische bestemmingen en het eigen eiland van MSC: Ocean Cay MSC Marina Reserve. 

Emiraten

De zeer recente MSC Bellissima vaart de hele winter naar de bruisende Emiraten, met veel tijd in kosmopolitische steden als Dubai en Abu Dhabi. Geniet er van de zon, shopping en cultuur: deze bestemming heeft het allemaal! 

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Waarom op cruise gaan met Celebrity Cruises?Celebrity Cruises