Norwegian Cruise Line

Categorieën: Cruises

Norwegian Cruise Line

Het paradepaardje van Norwegian Cruise Line is uiteraard nog steeds het in 2000 gelanceerde “Freestyle Cruising” concept, met andere woorden eten waar, wanneer en met wie je wil, zonder dresscode.

Leestip: totaaloverzicht van alle cruises.

De kledij aan boord is dus steeds informeel, zelfs tijdens de diners!

Je kan op een NCL Cruise kiezen uit ten minste 11 verschillende kleinere restaurants, die elk hun eigen specialiteiten hebben. Zo is er steevast een Italiaans, Franse en Aziatisch restaurant aanwezig, naast de 2 hoofdrestaurants waar elke dag een ander menu wordt gepresenteerd. Keuze in overvloed!

De NCL vloot bestaat uit zeer moderne, jonge schepen met vele faciliteiten en zijn zeer geschikt voor koppels en gezinnen met kinderen. Voor deze laatsten zijn er verschillende kinderclubs aanwezig, ingedeeld per leeftijdscategorie. Uiteraard zijn er voor de volwassenen ook voldoende activiteiten : speel een partijtje tafeltennis met 1 van de andere gasten, neem deel aan een wijn- of kunstseminarie, kijk naar een kookdemonstratie of ga simpelweg een beetje sporten in de fitnessruimte. 

Laat je verwennen in de spa, boek een exotische hot-stone massage of doe gewoon zalig niets ! Aan boord van NCL staan flexibiliteit en vrijheid voorop.

NCL heeft veel innovatieve nieuwe schepen geïntroduceerd sinds 2016 met slechts 1 doel : Freestyle Cruising ! Met meer dan 20 bars en restaurants zijn deze drijvende resorts een streling voor het oog. 

Waarom kiezen voor Norwegian Cruise Line:

  • Freestyle cruising: ga eten waar, wanneer en met wie je wil 
  • Free at sea: upgrade je cruise naar een all inclusive formule en kies nog 1 ander voordeel
  • Ontelbare faciliteiten voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden

Middellandse Zee

Kies voor jouw Middellandse Zee cruise met de familie voor de Norwegian Epic: een schip met vele faciliteiten voor kinderen; een Aqua Park, bowling, het Entourage Teen Centre,… De mogelijkheden zijn eindeloos! Vertrek uit Barcelona na een korte vlucht. 

Alaska

Ervaar de natuurpracht van deze unieke regio vanop zee. Ga walvissen spotten, bezoek adembenemende gletsjers of ga mountainbiken in het regenwoud aan de kust van Ketchikan. Na deze avonturen kan je je ’s avonds laten bedienen in één van de vele restaurants alvorens een Broadway show mee te pikken. 

Hawaï

NCL heeft reeds vele jaren als enige rederij het hele jaar door een schip in deze fantastische bestemming. De Pride of America vaart langs verschillende Hawaïaanse eilanden en kan zo uitpakken met de natuurpracht die Hawaï te bieden heeft: ga snorkelen in het helderblauwe water of geniet van de vergezichten op Hana Highway met lava kliffen, watervallen en ander moois.    

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Croisieurope“Een unieke 'savoir faire' sinds 1976"De Franse rederij