Pullmantur

Categorieën: Cruises

Cruiserederij Pullmantur

De Spaanse cruiserederij Pullmantur overtuigt met zijn kleinere, intiemere schepen en vooral met de sfeer aan boord: de ambiance is informeel, comfortabel en zelfs huiselijk. De service aan boord is dankzij de internationale crew van een hoog niveau, maar steeds ongedwongen en familiair.

Pullmantur heeft meer dan 40 jaar ervaring en gaat er prat op hun klanten een droomvakantie te bezorgen, overgoten met een typisch Spaans en authentiek sausje. 

Het all inclusive concept draagt bij tot een zorgeloze cruise en de Mediterraanse keuken bulkt van de karakteristieke streekgerechten. Ideaal dus voor iedereen die een budgetvriendelijke, sfeervolle en gastronomische vakantie zoekt met een goede prijs/kwaliteitverhouding!    

Waarom kiezen voor Pullmantur:

  • Sterke tarieven en goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geanimeerde en familiale sfeer aan boord
  • Lekkere mediterraanse keuken

Middellandse Zee

Vertrek uit Barcelona of Marseille op een klassieke route richting steden als Rome, Napels en Nice; en de valiezen reizen met je mee! Geniet aan boord van lekkere tapas en andere Spaanse en mediterraanse streekgerechten.

Emiraten

Combineer shopping in Dubai en Abu Dhabi met een bezoek aan de parel van het Midden-Oosten: Oman. Met de Horizon vaar je naar maar liefst 2 stops in dit prachtige land; Muscat en Khasab.

Caraïben en Zuid-Amerika

Kleurrijke routes richting de ABC-eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao in combinatie met unieke stops in Colombia en Panama. Slechts weinig rederijen bieden deze bestemming aan, dus grijp jouw kans en bezoek deze pareltjes tijdens een sfeervolle Pullmantur cruise.

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Waarom op cruise gaan met Celebrity Cruises?Celebrity Cruises