Royal Caribbean

Categorieën: Cruises

Royal Caribbean: de meest opwindende cruisebestemmingen

Ontsluit enkele van de meest ongelooflijke reisbestemmingen voor cruises. Ga op eilandtijd en ontspan op enkele van de beste stranden ter wereld, waag u diep in de regenwouden en snorkel op de meest levendige riffen tijdens een cruise-uitstap met het hele gezin naar de Caraïben of de Bahama's.

Verdien je wildernisbadge als je tussen de gletsjers van Alaska vaart, goud zoekt in goudzoekersstadjes en over de ruige toendra trekt tijdens een vakantie in Alaska. En proef de smaak van de Oude Wereld met bezoeken aan oude, cultuurrijke havens in het Middellandse Zeegebied, de Britse eilanden, Scandinavië en daarbuiten op een onvergetelijke cruise door Europa. Waar ter wereld u ook wilt ronddwalen, cruises kunnen u meenemen naar hoog aangeschreven cruisehavens en buiten de gebaande paden gelegen juweeltjes, zodat u elk van hen als een plaatselijke bewoner kunt ervaren.

Het begint allemaal met de stoutmoedigste cruiseschepen op zee - en de onze hebben prijzen gewonnen voor alles, van wereldklasse diners en spectaculair entertainment tot recordbrekende sensaties aan boord en baanbrekende innovatie. Of u nu alleen reist of met de hele familie op vakantie bent, u hebt de keuze uit alle soorten verbluffende cruisekamers, zoals betaalbare aansluitende staterooms die perfect zijn voor groepen, romantische kamers voor koppels die hunkeren naar verjonging en ontspanning, en zelfs een spannende Ultimate Family Suite met een eigen gameroom en een glijbaan in de suite.

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Waarom op cruise gaan met Celebrity Cruises?Celebrity Cruises