Seabourn

Categorieën: Cruises

Seabourn

Zeilen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van cruisereizen. De ervaring is luxueus, maar ongedwongen - elegant en toch casual - weelderig en ingetogen. Intieme schepen bezoeken 's werelds meest unieke bestemmingen, navigeren door historische steden en verborgen juweeltjes, waar grote schepen niet kunnen aanmeren. Deze schepen trekken daarom interessante mensen aan die buitengewone ervaringen op ongebruikelijke plaatsen proberen te delen. Het uitstekende personeel aan boord biedt een unieke stijl van authentieke, attente en persoonlijke gastvrijheid.

Luxueuze cruises

Seabourn is een pionier in ultra luxueuze cruises op kleine schepen en blijft het hoogtepunt van deze unieke reisstijl vertegenwoordigen. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning, zorgvuldig geselecteerd en grondig gecoacht om de onderscheidende stijl van doordachte, persoonlijke en authentieke gastvrijheid van Seabourn te leveren.

Dankzij de grote vloot kunnen ze de bekroonde Seabourn-ervaring aanbieden aan meer reizigers en in meer cruisegebieden dan ooit tevoren. Waar u ook naartoe wenst te gaan in onze enorme wereld, Seabourn bied je de mogelijkheid om alles in stijl en gemak te ontdekken - om te reizen - aan boord van de beste kleine schepen ter wereld.

Waarom kiezen voor Seabourn:

  • Luxueus all inclusive product: zelfs de minibar, gevuld met jouw favoriete dranken, is inbegrepen
  • 1 personeelslid per 2 passagiers: elegante service van een ongekend niveau
  • Topkeuken: geliefde rederij bij de Belgen vanwege de hoogstaande keuken en verfijnde gerechten

Griekse eilanden

Kleinere en idyllische Griekse havens waar grotere schepen niet kunnen aanmeren, zoals Patmos en Skiathos, staan op het programma. Laat je overdag overdonderen door de Griekse gastvrijheid en geniet ’s avonds van alle faciliteiten die de luxueuze Seabourn schepen te bieden hebben

Alaska

Door de iets kleinere schepen kan Seabourn op zijn Alaska routes dieper de gletsjers en de Inside Passage invaren. Dit geeft de klanten aan boord een uniek zicht op de natuurpracht van deze regio en garandeert adembenemende uitzichten en foto’s. Vertrek de hele zomer vanuit het bruisende Vancouver!

Azië

Seabourn biedt diverse routes aan richting het Verre Oosten; China, Vietnam, Thailand, Maleisië en Singapore staan onder andere op het programma. Laat je overdonderen door al deze verschillende culturen en de natuurpracht die deze bestemmingen bieden. Op avontuur op de meest comfortabele en luxueuze manier mogelijk… 

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Waarom op cruise gaan met Celebrity Cruises?Celebrity Cruises