Star Clippers

Categorieën: Cruises

Star Clippers

Droomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom aan boord van de Star Clipper, Star Flyer of de Royal Clipper, het grootste echte zeilschip dat ooit werd gebouwd. Wanneer duizenden vierkante meters zeil zich boven jou ontplooien, voel je de opgetogenheid van de zeelieden van weleer.

Deze gracieuze schepen scheren over de golven, net zoals de legendarische klippers van anderhalve eeuw geleden. Dit is zowel een zeer ontspannend avontuur als het in ere houden van een traditie. Toch zijn het moderne schepen voorzien van de nieuwste technieken en veel comfort.

Geniet van een verwenvakantie in de Middellandse Zee, de Griekse eilanden of Zuidoost-Azië. Uw gezellige kajuit is ingericht in een maritieme stijl met veel houtwerk. Ontspannen aan het zwembad, een cocktail drinken aan de bar, lezen in de bibliotheek, waterskiëen of snorkelen? Aan jou de keuze.

In feite hoef je geen vinger uit te steken, behalve om jouw steward te vragen om nog een martini te brengen. Want dit is Star Clippers en het avontuur is nog maar net begonnen!

Waarom kiezen voor Star Clippers:

  • authentieke zeilavonturen met zeilschepen die barsten van de traditionele elementen maar deze combineren met de voorzieningen van een modern privéjacht.
  • veel aandacht voor ontspanning en recreatie: zo zijn alle watersporten zoals snorkelen, zeekayakken, surfen en het gebruik van de zodiac inbegrepen.
  • top service door de professionele bemanning en een zeer persoonlijke aanpak behoren tot de voordelen van cruisen op een klein zeilschip.

Middellandse Zee

Vertrek vanuit het mondaine Cannes voor een prachtige reis richting de meest pittoreske stops in Frankrijk, Corsica en Sardinië. Portofino, Calvi en St. Tropez; wie wil er in deze havens geen ontspannende namiddag doorbrengen op een zonovergoten terras? Avontuur, cultuur en ontspanning gaan hand in hand bij een cruise op 1 van de fantastische zeilschepen van Star Clippers.

Griekse eilanden

Het grote voordeel van cruisen met een zeilschip is uiteraard dat deze schepen in de kleinste havens ter wereld kunnen stoppen. En waar is dat interessanter dan in de Griekse eilanden? Cruisen met Star Clippers geeft je de kans om de meest pittoreske, unieke en fotogenieke eilandjes te ontdekken, iets wat je met een groter schip nooit kan ervaren. Laat je dus overdonderen door de vele routes die zij hier aanbieden en dompel je volledig onder in de Griekse gastvrijheid.

Azië

Star Clippers biedt diverse routes aan richting Zuidoost-Azië; Thailand, Bali, Borneo, Singapore staan onder andere op het programma. Laat je overdonderen door al deze verschillende culturen en keer terug naar huis met een koffer vol avonturen, verhalen, prachtige foto's en unieke belevenissen!

LEESINSPIRATIE

Met TUI op Cruise! TUI reizen biedt je ook

Star ClippersDroomcruises aan boord van echte zeilschepen... Kom

Waarom op cruise gaan met Celebrity Cruises?Celebrity Cruises