Skivakanties

Skivakanties

Als je de dagelijkse stress wilt ontvluchten én iets voor je gezondheid doen ben je bij een skivakantie aan het goede adres. Combineer jouw wintersport met een heerlijke wellnessvakantie en geniet na een uitdagende dag op de piste van de beste sauna's, stoombaden en massages in jouw wellnessaccommodatie.

Of je nu 's avonds baantjes trekt in het zwembad, in de sauna ontspant of in de spa het volledige wellnessprogramma uitprobeert: in onze accommodatie kun je je echt laten verwennen! Of wat dacht je van een ontspannende massage of een beetje fitness na een sportieve dag op de piste? Zoek het passende wellnesspakket incl. skipas voor een geweldige wintervakantie in de sneeuw.

Op naar wellness tijdens de skivakantie

Als u op zoek bent naar een wellnessvakantie in het skigebied, zoekt u best een accommodatie die niet alleen in een skioord liggen, maar ook wellnessvoorzieningen aanbiedt: zwembad, sauna, thermen of spa in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Italië.

Wellness- en skivakantie verbinden: de voordelen

De skivakantie met een wellnessvakantie verbinden is een absoluut geslaagde mix. 's Morgens gaat u skiën op de piste en leeft u zich bij een adembenemend bergpanorama uit. In de namiddag wacht dan de sauna, het zwembad of zelfs een grote spa met massages in uw accommodatie op u. Het gevoel om van de piste te komen en lichaam en geest daarna te ontspannen, zult u geweldig vinden! Het voordeel ligt hier voor de hand: u komt geheel ontspannen terug van uw vakantie, die een gebalanceerde mix van activiteit en ontspanning biedt.

Skivakantie Sunweb

Les Menuires is een klein dorpje in de Franse Alpen. Hier zijn talloze accommodaties te vinden

Skivakantie met wellness: hier moet u op letten

Als u tijdens uw skivakantie van het complete wellnessaanbod gebruik wilt maken en zonder kinderen onderweg bent, is het de moeite waard om naar aanbiedingen te kijken die niet in de eerste plaats op gezinnen zijn gericht. Anders kan het snel gebeuren dat u het zwembad in uw accommodatie met een horde kinderen moet delen. Kijk daarom de beschrijving van het geselecteerde wellnesshotel in het skioord precies na. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u ook een "Adults Only"-hotel boeken. Hier zijn gasten pas vanaf 16 of 18 jaar toegestaan. Wij wensen u veel ontspanning!

LEESINSPIRATIE

De prachtige bergen van Livigno , Italië Wellness

Wellness en skivakantie DuitslandBekijk ook: overzicht van alle

Skipistes in TirolWellness en skivakantie OostenrijkBekijk ook: overzicht