Citytrips

Categorieën: Sunweb

Op citytrips met Sunweb 

Sunweb citytrips

Zin om je volgende citytrips te plannen? Terrasjes pakken, culinaire hoogstandjes proeven en wandelen door fotogenieke straatjes? Je hebt keuze uit de leukste steden bij sunweb, zowel binnen als buiten Europa. Kies je bestemming, plan je citytrips en streep hem van je bucketlist!

Of je alleen, met je partner of vrienden op pad gaat, een stedentrip is altijd een goed idee. Ook voor gezinnen met kinderen is een stedentrip leuk, zo kun je in alle steden wel dierentuinen, speeltuintjes en interactieve kindermusea bezoeken. Ook zijn er diverse steden met pretparken in de nabijheid. Wat dacht je van Kopenhagen? Hier vind je Tivoli, het oudste pretpark van Europa of combineer Disneyland Parijs met een verblijf in de lichtstad

Citytrips Disneyland

Boek je vliegticket via Sunweb

Je kiest voor een chartervlucht via Sunweb. Op de website van Sunweb kies je ‘Vliegtickets’ Vervolgens kies je een bestemming. Nadat je een vliegticket geboekt hebt kan je op de website zoeken naar een hotel op je bestemming. Vind je niet meteen je keuze, kijk dan gerust op andere websites en combineer dat hotel met je goedkope Sunweb vliegticket!

Ontdek onze nieuwe bestemmingen & hotels! 

Heb je zin om eens iets anders uit te proberen? Wil je graag eens op citytrips een plekje ontdekken waar je nog nooit geweest bent? 

Sunweb citytrips pakt uit met een aantal nieuwe hotels en bestemmingen met vertrek vanuit Brussels Airport. Maak je klaar voor een zonnige winter op de eilanden FuerteventuraLanzarote of Madeira. Geniet van de zon in de mooiste hotels en resorts van Agadir. Of profiteer van de zandstranden in Corfu

LEESINSPIRATIE

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om

Uiteraard is het een heel subjectief begrip (want