Sunweb vakantie Ibiza

Categorieën: Sunweb

Op Sunweb Vakantie naar Ibiza 

Sunweb vakantie ibiza

Het strand van Cala d'Hort in Ibiza

Ibiza is één van de eilanden die behoren tot de Balearen, een archipel ten oosten van het Spaanse vasteland. De bekendste van Ibiza is het party-eiland, het hippie-eiland. Dit is het eiland waar jetsets graag vertoeven. Ibiza is een eiland waar je helemaal tot rust kunt komen, en is dus ideaal voor een Sunweb vakantie. Soms zeggen mensen dat naar Ibiza gaan op vakantie, je deze ervaring nooit meer zal vergeten. Veel mensen die naar Ibiza zijn geweest, zijn minstens één keer teruggekomen om het unieke gevoel dat je hier ervaart opnieuw te beleven. Ibiza is the place to be.

Sunweb hotels in Ibiza 

  • Hotel Garbi Ibiza & Spa 
  • Hotel Me Ibiza
  • Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa
  • Hotel Azuline Bergantin 

Eten & drinken tijdens je Sunweb vakantie in Ibiza 

Eten op Ibiza is vergelijkbaar met andere plaatsen in Spaanse toeristische gebieden. Op Ibiza kun je bijna alles eten, van biefstuk tot verse vis, van tapas tot paella, van Chinees tot Engels. Een nieuwe trend in Ibiza is zowel gezond als ecologisch eten. Dit resulteert meestal in een heerlijke variatie van gerechten uit voornamelijk de mediterrane en Aziatische keuken. Een simpel frietje met vlees kan je dus ook vinden in Ibiza.

Zon, zee strand tijdens je vakantie op Ibiza 

Er zijn verschillende adembenemende stranden op Ibiza: drukke stranden, zoals het strand Playa d'en Bossa in het zuiden, waar je de bekende strandclub Bora Bora vindt, terwijl het in het noorden een rustig strand is, zoals Portinaxt Beach. Over het hele eiland vind je prachtige baaien waar boten comfortabel vanaf de kust drijven. Ben je echt op zoek naar exclusieve souvenirs tijdens je Sunweb vakantie naar Ibiza? Bezoek dan zeker een van de hippiemarkten. 

Uitgaan  

sunweb ibiza

Ibiza staat gekend voor verschillende feestjes op strand en in discotheken

Wil je op Sunweb vakantie naar Ibiza, dan zie je meteen een grote disco met dj's, dansers en prachtige lichtshows. Om eerlijk te zijn: je vindt hier veel clubs en bars. De bekendste is Pacha in Ibiza-stad, Ushuaia Beach Club en Privilege op Bosa Beach (een van de grootste discotheken ter wereld). In San Antonio is er een zeer levendige barstraat en aan zee is het beroemde Café del Mar. Aan het einde van elke middag zie je in dit prachtige café de zon van de rotsen in de zee zinken!

LEESINSPIRATIE

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om

Uiteraard is het een heel subjectief begrip (want