Sunweb Fietsvakanties

Categorieën: Sunweb

Met Sunweb op fietsvakanties

Sunweb Fietsvakanties

Fietstocht in de regio Wijngaarden Palts, Deutsche Weinstrasse (Duitse Wijnroute), Rijnland-Palts, Duitsland

Sunweb staat bekend voor zijn leuke fietsvakanties in de zon. Bekijk op Sunweb de beste fietsvakanties voor je gezin of met je vrienden. 

Ook voor de wielrenners onder jullie heeft Sunweb een zeer mooi aanbod aan fietsvakanties.  

Fietsvakantie onder de zon ? 

De droom van elke wielrenner moet een echte Sunweb fietsvakantie zijn, want ook profwielrenners zullen tijdens hun stage een droom hebben. Waar brengen professionals hun fietsvakanties door, en waar gaan ze naar toe om zich voor te bereiden op het seizoen of belangrijke races? Ga naar het zuiden om te genieten van de zwoele zon en mooie fietspaden.

Mallorca en Calpe zijn al jaren de favoriete bestemmingen van mensen. Dankzij Sunweb ga je nu op een echte fietsvakantie. 

Met sunweb naar De Calpe

Kies je voor Calpe? Dan beleef je een topvakantie in Bahia Calpe, een basic hotel aan de Costa Blanca. Dit 4-sterrenhotel ligt aan het strand en heeft een zwembad op het dek: dus na een zware inspanning weet je meteen wat je moet doen. Dus waarom twijfelen voor een Sunweb fietsvakantie naar Calpe?

Onnodig te zeggen: Costa Blanca is een ideale uitvalsbasis voor fietsvakanties. Dankzij het milde klimaat, het bergachtige binnenland en de autovrije wegen is de Costa Blanca een paradijs voor fietsers. Geen goede fiets? Dan huur je bij het fietsencentrum één van de beste kwaliteitsfietsen

Mallorca 

sunweb fietskanaties mallorca

Langs de kust fietsen van Mallorca

Mallorca is de plek waar wintertrainingen voor bijna alle professionele wielrenners worden gehouden en verwelkomt daarom jaarlijks 140.000 wielrenners. Naast profwielrenners vind je er ook veel recreatieve fietsers. Bij Sunweb kan je kiezen uit de vele fietspaden op Mallorca die door de mooiste delen van dit prachtige eiland kunnen reizen.

Het adembenemende landschap, de prachtige baaien en de eersteklas infrastructuur maken dit Spaanse eiland tot een echte topper. Vell Mari Hotel, gelegen in een prachtige groene omgeving, op slechts 700 meter afstand van een prachtig wit zandstrand. Wil je na het fietsen even bijkomen en de omgeving verkennen? Daarna kun je lekker eten in de winkels en restaurants in de omgeving.

LEESINSPIRATIE

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om

Uiteraard is het een heel subjectief begrip (want