Sunweb vakantie Mallorca

Categorieën: Sunweb

Naar Mallorca op vakantie 

Sunweb Vakantie Mallorca

Panoramisch uitzicht op Porte de Soller, Palma Mallorca, Spanje

Tijdens je sunweb vakantie op Mallorca kan je een dagje relaxen op het prachtige strand en de volgende dag ben je in een fantastische stad. Dit eiland heeft prachtige interieurs, veel leuke badplaatsen en een prima uitgaansleven.

Ook vind je hier allerlei hotels en appartementen: van luxe accommodatie tot goedkope Sunweb vakanties.

De stranden van Mallorca 

Cala d'Or is in 1932 ontworpen voor kunstenaars en betekent gouden baai. De baai is hierdoor zeker niet vernoemd, want op deze plek vind je meerdere kleine baaien met de mooiste stranden.

In Cala d'Or vind je alleen laagbouw huizen die allemaal wit zijn. Deze plaats bestaat uit een mooie haven en twee stranden in een autovrij centrum. Hier vind je een keur aan winkels, gezellige terrassen, leuke restaurants en bars, en enkele levendige nachtclubs. 

De ommuurde stad ! 

Alcudia ligt aan de noordkust van Mallorca en is een geweldige badplaats. Deze badplaats heeft een lengte van 10 kilometer prachtig strand. Aan de boulevard zijn veel gezellige restaurants en leuke bars. Ook enkele leuke en speciale winkeltjes kan je daar vinden. 

Alcudia heeft ook een originele kern, die landinwaarts ligt. Deze "ommuurde stad" heeft een typisch Spaanse sfeer. Je kan hier mooie wandelingen maken door de smalle winkelstraatjes. Ook kan je op het plein zeer lekker eten krijgen.

De parels van Mallorca 

Manacor, de tweede stad van Mallorca, is een industrieel centrum dat gespecialiseerd is in de productie van parels. je kan er persoonlijk de parelfabriek bezoeken. Na het bezoek van de parelfabriek krijg je de mogelijkheid om parels te kopen. Het is bijna onmogelijk om deze parels gemaakt van vissenschubben te onderscheiden van de echte parels.

Sunweb Mallorca

Uitzicht op La Seu, de gotische middeleeuwse kathedraal van Palma de Mallorca, Spanje

De Sunweb vakantie Mallorca (Souvenirs)

Inca is het centrum van de leerindustrie. Je kan er een leerfabriek bezoeken of een van de vele lederwarenwinkels. Op donderdag is er een grote typisch Spaanse markt die al honderden jaren bestaat. Op deze markt kan je zowel leerproducten kopen en eetwaren. 

LEESINSPIRATIE

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om

Uiteraard is het een heel subjectief begrip (want