Sunweb vakantie naar Turkije

Categorieën: Sunweb

Op sunweb vakantie naar Turkije   

Sunweb Turkije

Panoramisch zicht in Cappadocië, Turkije in de vroege ochtend, wanneer er luchtballonnen vliegen

Straal in Saint Tropez op je sunweb vakantie in Turkije, en dompel jezelf onder in het meest luxueuze all-inclusive hotels en ontspan je in de rustgevende natuur van Turkije. Van goedkope sunweb vakanties in Turkije tot extreme luxe; reizen naar Turkije is altijd de ideale keuze voor een zonnige vakantie!

De omgeving van Turkije ontdekken 

Je kunt overal genieten van een mooi hotel of klein appartement, maar het verkennen van de omgeving is ook de moeite waard. Prachtige berglandschappen, zoals het Taurusgebergte dat zich achter de gehele Turkse Rivièra uitstrekt, zijn bezaaid met prachtige zandstranden.

Ook kan je overal winkelen en in de kleurrijke bazaars kunt u typisch Turkse souvenirs kopen, zoals lantaarns en handgemaakte schaaltjes. Ook kleding, tassen en riemen kan je hier vinden. Op deze markten kan je altijd met de verkoper onderhandelen voor een betere prijs !  

Ontdek de regio's tijdens je sunweb vakantie naar Turkije  

Klassieke kust  

De klassieke kust is een perfecte mix van geschiedenis, prachtige natuur, zee en strand. Verken de opgravingen van Troje of bezoek de prachtige stad Kusadasi. Hier kan je voor een betaalbare prijs genieten van een heerlijke all-inclusive vakantie. 

Sunweb Turkije

Panorama van de kust in Kusadasi, Turkije

Egeïsche kust  

De Egeïsche kust is een zeer gezellige badplaats, bekend om zijn tropische vegetatie, mooie stranden en mooie baaien. Hier vind je veel leuke restaurants en bars waar je heerlijk kunt eten. Je vindt er levendige badplaatsen zoals de prachtige stad Bodrum, ook wel bekend als Saint-Tropez.

Zuid-Egeïsche kust  

De zuidkust van de Egeïsche Zee bestaat uit groene oases en diepblauwe zee. Deze is omgeven door olijfbomen, naaldbomen, rotsen en uitgestrekte stranden. Hierdoor is Marmaris een van de meest populaire plaatsen in de omgeving. Marmaris is een gezellig stadje met een bruisend nachtleven, mooie stranden en mooie uitzichten op het Taurusgebergte.

Turkse Rivièra 

De Turkse Rivièra is een prachtig kustgebied in het zuiden van Turkije. Hier vind je prachtige stranden, gezellige vissersdorpjes en historische plekken in Turkije. Bezoek de kleurrijke bazaars in de prachtige steden Antalya en Alanya en proef de lekkerste specialiteiten uit de Turkse keuken. Hier kunt u volop genieten van de heerlijke Turkse zon!

LEESINSPIRATIE

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om

Uiteraard is het een heel subjectief begrip (want