TUI Fly Contact

Categorieën: TUI

Contact TUI fly  

Voor alle wijzigingen bij TUI fly neem je telefonisch contact op met het TUI fly Customer Service center

Voor België is dat op het nummer +32 70 22 00 00

Voor Frankrijk is dat op het nummer +33 899 190 043  

Tip! Bekijk zeker ook onze pagina over TUI fly

TUI fly staat steeds tot uw dienst  

Voor vertrek:

Voor elke aanvraag of informatie, verwijzen wij je naar onze algemene vervoersvoorwaarden en de veel gestelde vragen ‘Vragen?’ op de website van TUI fly of neem rechtstreeks contact op met het call center van TUI fly.

Voor elke nieuwe reservering, wijziging, bevestiging of het bijboeken van een extra dienst, log je in op de website in rubriek 'Mijn TUI fly' of neem rechtstreeks contact op met het call center. 

Vanuit België: 090 388 945 (Oproepen worden telkens gefactureerd aan 1,25 EUR per minuut vanop een vast toestel. Oproepen via een mobiele telefoon kunnen aan een hoger tarief aangerekend worden). 

TUI Fly Oostende

Na de vlucht: 

Voor elke klacht, gelieve contact op te nemen met het call center, op volgende nummer: 

vanuit België: 070 275 025 (Oproepen worden telkens gefactureerd aan 0,30 EUR per minuut vanop een vast toestel. Oproepen via een mobiele telefoon kunnen aan een hoger tarief aangerekend worden). 

Gelieve de voorwaarden omtrent klachten (bagage, terugbetalingen, …) goed na te lezen in de algemene vervoersvoorwaarden en de veel gestelde vragen ‘Vragen?’ op de website.
Indien je een klacht wenst neer te leggen bij onze klantendienst, gelieve dit per post (met volgende gegevens: reserveringsnummer / naam en voornamen passagiers / datum vlucht en bestemming / e-mailadres) te versturen. 

LEESINSPIRATIE

Autovakantie in Frankrijk Bretagne, een diverse streek in

Autovakantie het Zwarte Woud: verrassend en veelzijdig!  Het