TUI Last Minutes

Categorieën: Last minutes, TUI

Welke Last Minute bestemmingen biedt Tui aan?  

Bij TUI ligt de hele wereld aan je voeten. Zo kun je tijdens een TUI Last Minutes naar tropische bestemmingen als CuraçaoMexicoDominicaanse Republiek vliegen. En omdat de zon hier het hele jaar door schijnt kun je zelfs in de winter relaxen op een parelwit strand met een kleurrijke cocktail. Exotischer wordt het niet! TUI reizen biedt voor iedereen de unieke vakantie. 

Tip! Bekijk zeker ook onze pagina over TUI Vluchten/flights 

Heeft Tui Last Minutes stedentrips?  

Wil je nog dit weekend er even tussenuit? Kies bij TUI dan voor een Last Minute stedentrip en dompel jezelf onder in de cultuur enkele wereldsteden. Naar steden in België, Duitsland en Frankrijk kun je zelfs met eigen auto afreizen. Wel zo makkelijk. Begin de stedentrip na de lange rit gerust op een gezellig terras met een verkoelend biertje.

TUI Last Minutes

Wat is een Last Minute? 

Binnen nu en zes weken op vakantie gaan wordt beschouwd als een Last Minute. Ideaal voor wie niet aan tijd gebonden is en voor iedereen die toe is aan een break. Geen weken wachten, maar snel naar de zon. Super! Zet de koffer maar vast klaar. 

Heeft TUI Last Minutes All Inclusive vakanties? 

Houd je wel van wat luxe en laat je jezelf graag in de watten leggen op vakantie? Kies dan voor een Last Minute All Inclusive van TUI. Je vliegt dan naar de meest luxe hotels die van alle gemakken zijn voorzien. Zie je jezelf al liggen aan de rand van je privézwembad? TUI heeft een ruim aanbod van 5 sterren hotels die ook te boeken zijn als Last Minute. 

LEESINSPIRATIE

Autovakantie in Frankrijk Bretagne, een diverse streek in

Autovakantie het Zwarte Woud: verrassend en veelzijdig!  Het