TUI autovakanties

Categorieën: Autovakanties, TUI

TUI autovakanties

Kampen bij de Adriatische Zee in Dalmatië, Kroatië

Tui autovakanties dichtbij!   

Denk je aan TUI autovakanties, maar wil je niet lang onderweg blijven? Dan zijn de vakanties bij TUI reizen in de buurt precies degene die je zoekt in een weekend of midweek. Met z'n tweetjes, vrienden of familie? Op minder dan 500 kilometer van Brussel vind je tal van hotels, residenties en vakantieparken. 

Tip! Bekijk zeker ook onze pagina over TUI Cruises.

Autovakanties België  

Stap in de auto en rijd een paar uur naar het zuiden, en je bent in Luxemburg. Dankzij de gezellige stad en de groene Ardennen heeft onze zuiderbuur voor ieder wat wils. Zo kan je tijdens een autovakantie in Luxemburg je auto inruilen voor een fiets of een kano. 

Ontdek met de kano of de fiets de groene glooiende Ardennen. Of kies ervoor om door de stad te reizen, je kunt er niet om de gezellige terrasjes en bonbonnières heen.

Tui autovakanties buurlanden  

Ook al is het leven nu iets anders, we geloven nog steeds dat samen vakanties doorbrengen altijd zal bestaan. Je hebt er misschien naar uitgekeken om alleen of met elkaar een leuke tijd te hebben, maar op deze momenten ben je liever in de buurt van huis.

Omdat dit ook op TUI veilig en betrouwbaar kan. Het is niet altijd een afgelegen plek, maar een voordeel voor jou in een andere omgeving. Heuvelachtig landschap, lokale keuken en nieuwe vrienden om je heen.

Daarom vind je bij jou in de buurt veel verschillende soorten, maten, smaken en bestemmingen. Op de grens van Nederland, Frankrijk en Duitsland kunt u kiezen uit zeer charmante hotels en appartementen. Een heerlijke vakantie in België geniet je natuurlijk ook.

TUI luxe autovakanties 

Ontdek de luxe autovakanties bij TUI in de buurt of in de mooiste landen van Europa. Breng een heerlijke vakantie door in een kasteel, een landhuis tussen de wijngaarden of een tophotel met een eigen golfbaan. Van luxe vijfsterrenresorts tot keukens met een Michelin-ster. Omgeven door bergen of in de natuur, geniet je van het hoogste niveau van gezondheid, comfort en service op de mooiste stranden. 

LEESINSPIRATIE

Autovakantie in Frankrijk Bretagne, een diverse streek in

Autovakantie het Zwarte Woud: verrassend en veelzijdig!  Het