Vacansoleil België

Vancansoleil in België: rust en avontuur voor jong en oud!

Vacansoleil heeft meer dan 500 campings in 17 landen. Deze campings zijn ideaal voor jong en oud, avonturiers of rustzoekers en natuurliefhebbers of sportievelingen. Zo heeft Vacansoleil animatieprogramma's voor de kinderen, leuke zwembaden en restaurantjes met een heerlijke menukaart. Geniet bij Vacansoleil van de stacaravans en tenten door heel Europa met voordelige prijzen en 7 dagen per week aankomst en vertrek. Ook in België biedt Vacansoleil meerdere mooie campings aan. België, een land met prachtige natuur, verschillende faciliteiten en heerlijk eten. Denk hierbij aan de koude speciaal-biertjes op de Belgische terrassen, de warme wafels die je overal kan halen en de verse chocolade die zelf wordt gemaakt. Daarnaast heeft België gezellige en culturele steden, zoals de diamantstad Antwerpen, Brugge, Gent en de hoofdstad Brussel. Zo is er voor iedereen wel wat te beleven!

Beste bestemmingen

België heeft meerdere mooie regio's maar in de top drie staat toch echt de Ardennen, de Belgische Kust en de stad Antwerpen. In de Ardennen kan je gaan voor avontuur, maar ook juist de rust opzoeken. De Ardennen bestaat uit bossen, stadjes, kasteeltjes, grotten en musea. Zin in een avontuurlijke vakantie? Maak dan gebruik van een kano, een mountainbike of verken het gebied per voet. De Belgische kust is maar 67km lang en toch heeft het meerdere kustdorpjes. Denk aan Knokke, de plaats om aan het strand te liggen in combinatie met een 'shop-dag'. Tenslotte het bruisende Antwerpen. Antwerpen is de perfecte stad om een kampeervakantie te combineren met een citytrip. Je verblijft in de natuur en voor je het weet sta je midden in de stad Antwerpen. Loop door de gezellige straten, bezoek de grote markt en proef de Belgische sfeer. Tip: maak een bezoek aan Antwerpen Zoo.
Eén ding wat alle drie de regio's overeen hebben, is de Belgische keuken. Belgen zijn dol op eten en dat merk je dan ook overal!

Vacansoleil in België

Vacansoleil biedt meerdere (familie)campings aan in heel België. Tip: bekijk onderstaande campings in de prachtige Ardennen.

1. Camping Bertrix. 

Deze camping bevindt zich in het zuiden van de Ardennen en is een echte familiecamping. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven, door het grote speelbos, het zwembad en het animatieprogramma. In de buurt liggen Bouillon en Bastogne. Hier ontdek je de vele restaurantjes en terrasjes. Op zoek naar avontuur? Ga kajakken of bezoek de Belgische grotten.

2. Camping Parc la Clusure.

Ook deze camping ligt in de Ardennen, maar dan in het noorden. De camping ligt midden in de bossen op de heuvels van de Ardennen. Naast de camping stroom het riviertje l'Homme, waarin de kinderen kunnen spelen en zwemmen. Ontdek de natuur per fiets, lopend of met de auto. Ook hier is er genoeg ruimte voor avontuur. Zo kan je er raften en ligt het pretpark Plopsa Coo dichtbij. Zin om uiteten te gaan en de gezelligheid op te zoeken? Bezoek dan de dorpjes Grupont, Rochefort of Han.

Uiteraard biedt Vacansoleil nog veel meer campings aan in het mooie België. Vacansoleil heeft het allemaal!

LEESINSPIRATIE

Korting Allcamps over Allcamps kortingscode en couponsVakanties zijn

Kajakken in de Ardennen in BouillonKajakken in Bouillon is

Kajakken op de Lesse Kajakken op de Lesse is