Vakantiebestemmingen

Categorieën: Vakantiebestemmingen
  • Home
  • Vakantiebestemmingen
Vakantie Bestemmingen

De juiste vakantiebestemming kiezen

De wereld is zo ontzettend groot en er is zoveel te zien en te doen, dat het soms lastig kan zijn om de juiste vakantiebestemming te kiezen. Zeker voor wie last heeft van wanderlust en het liefst de hele wereld wil zien, kan de volgende bestemming kiezen best wel een lastige klus zijn. Wil je ver weg op reis naar Azië of Zuid-Amerika of wil je liever binnen Europa blijven? Ga je in de zomer of in de winter op reis? En wil je een actieve vakantie in de bergen of ga je juist weg om lekker te kunnen ontspannen en ben je dus op zoek naar zonovergoten stranden? En wie neem je mee op reis, je partner, vrienden of ga je met je gezin?

Op Traveldino vind je inspiratie voor jouw volgende reis. Of dat nu een hele verre, lange rondreis is, een relaxte strandvakantie of lekker een weekendje weg met zijn tweeën. Onze bloggers hebben al veel van de wereld gezien en hebben hun leukste en meest bijzondere reistips en speciale plekjes voor jou verzameld. Je vindt ze allemaal hier op Traveldino. We hopen je te inspireren met onze reisverhalen en met foto’s en video’s die we tijdens al onze reizen hebben gemaakt. Hopelijk zit ook jouw volgende vakantiebestemming daar tussen! En welke vakantiebestemming je ook kiest, dat maakt eigenlijk niet uit. Er is nog zoveel te ontdekken op deze aarde, dat je nooit een verkeerde keuze kunt maken. Zolang je maar geniet van nieuwe uitzichten, van nieuwe mensen ontmoeten en van nieuwe smaken uitproberen. Het avontuur wacht op je, dus pak snel je koffer in en ga!

Vakantiebestemmingen in Europa

Voor het maken van mooie reizen hoef je echt niet per se ver weg. Want wat zijn wij in Europa toch geluksvogels met zoveel mooie bestemmingen op een paar uur reizen. Zo vind je in de Middellandse Zee misschien wel de mooiste eilanden ter wereld, denk bijvoorbeeld aan Ibiza en Formentera. In Scandinavië vind je ongerepte natuur en een oase van rust. En wat denk je van de Alpen in Frankijk en Oostenrijk, niet alleen in de winter maar ook in de zomer een van de mooiste berggebieden op aarde. Een vakantie in Europa is dus altijd een goed idee!

Uitgelichte vakantiebestemmingen

LEESINSPIRATIE

In augustus 2022 bezochten we Bologna en ontdekten

Versailles is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in

La Dolce Vita! Italië is een perfect vakantieland om